tiistai 13. marraskuuta 2012

Ajatusten voima

Olen saanut useita ikimuistoisia ja mieltä avartavia kokemuksia ja ahaaelämyksiä integraalisen lääketieteen avulla - kiitos siitä kuuluu innostuneelle ja aidosti avuliaalle lääkärilleni, jonka vastaanotolta ei koskaan lähdetä pelkkä resepti kainalossa. Nyt tekee kuitenkin mieli todeta, että voi apua, mihin nämä poppakonstit vielä johtaakaan :).

Mitä tuumaisitte, jos kuulisitte, että voitte kuudessa minuutissa ajatusten voimalla parantaa kaikki mahdolliset mieltänne ja kehoenne vaivaavat ongelmat? Sain lukuvinkin tällaiseen menetelmään liittyen, jota käytettisiin paranemisen tueksi kilppari- & lisämunuaislääkityksen lisänä. Huomaan, että oma mieleni haluaa aluksi vastustella tätä uutta menetelmää suuresti. Ensinnäkin, olisi helpointa vaan uskoa vanhanaikaisesti, että lääkkeet parantavat ongelman. Ihminen on kuitenkin kokonaisuus ja sen vuoksi on hyvin ymmärrettävää, että paraneminen voi edistyä tehokkaammin käyttämällä useampia eri väyliä ja menetelmiä. Kuten tiedetään, ajatukset, toiminta ja tunteet - kolmikosta vain yhtä muokkaamalla voidaan vaikuttaa lumipalloefektin lailla koko kehon hyvinvointiin. Toiseksi mieleeni tulee, että elämässä on kaikilla vaihtelevasti isoja ja pieniä haasteita. Erityisesti isompien takia jokainen yrittää varmasti monenlaista, kuten laukata eri asiantuntijoilla, syödä tietyn ruokavalion mukaan ja noudattaa kaikenlaisia kuntoutussuosituksia. Tällaisiin toimiin saattaa kulua kymmeniä tunteja aikaa ja tukuittain rahaa puhumattakaan energiasta tai siitä, mitä terveenä tällä ajalla olisikaan voinut tehdä. Basam booksin kustantamassa opuksessa nimeltä Paranemisen avain kerrotaan kuitenkin useiden esimerkkien ja tutkimusten valossa, kuinka kyllä, vain KUUDESSA MINUUTISSA päivittäin käytettynä tiettyjen ajatusrituaalien avulla jokainen voisi auttaa itseään paranemaan.

Ettäkö paraneminen voisikin olla näin helppoa? Olenhan jo kokeillut kaikenlaista. Joskus kuitenkin on niin, että toimivimmat kikat ovat sittenkin yksinkertaisia ja halpoja. Ei turhia isoja harppauksia, kun pienetkin askeleet riittävät. Joten kokeillaan tunnollisesti tätäkin. Päätän ajatella sitä eräänlaisena meditaationa - mantrani on vain hieman tavallista om- tavua mutkikkaampi. Meditointi tutkitusti edistää terveyttä ja kuulostaa heti vähemmän omituiselta epäluuloisen korviin. Onko tämä liian helppoa ollakseen totta? Se vielä nähdään. Sitten vain odottelemaan ajatteluni voimaannuttavia tuloksia. Kerron joskus, miten meni :).






1 kommentti: