torstai 15. marraskuuta 2012

Hedelmäkiisseliä cashewkermakastikkeella

Tässä mun lemppari jälkiruoka. Sopii myös pikaiseksi välipalaksi, joka maistuu makean täyteläiselle vaikkei ole liian tuhti. Tarvitset yhteen annokseen noin desin cashewpähkinöitä ja 5-6 kuivahelmää. Sopivia ovat luumut, taatelit, viikunat ja aprikoosit luomulaatuisina. Liota kuivahedelmiä vedessä n. 4 tuntia. Soseuta sitten vaikka sauvasekoittimella. Heitä cashewpähkinät blenderiin ja lisää hieman vettä sekaan. Sekoita. Lisää blenderin kannuun lisää vettä pikkuhiljaa yhteensä n. 2-3 desiä riippuen siitä, miten kermaisen koostumuksen haluat. Voit maustaa vielä hunajalla ja aidoilla vaniljalla. Sekoitan usein valmiin cashewkerman kiisselin joukkoon. Sitten herkku tarjoiluastiaan ja nautiskelemaan vaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti